KaiHaavisto Suoraa puhetta

Kolmas maailmansota oli lähempänä kuin arvaattekaan

Kolmas maailmansota oli lähellä. Miksi valtamedia ei julkaissut haastattelua? Siksi kun se voisi vaarantaa NATO neuvottelut. Kansansanomat Suomensi haastattelun ja julkaisee sen nyt sellaisenaan. Jos NATO olisi puuttunut Krimin valloitukseen, Putinin mukaan Venäjä olisi laukaissut ohjukset kohti väliintulijaa. Eli ohjukset olivat suunnattuna ja käsky annettu.

Siksi Suomen pitää pitää kansallisissa käsissä uskottava puolustus. Vain Suomen oma kansa on sen uskottava puolustaja. Emme tarvitse lisää ongelmia NATON suunnalta. Jos liitymme NATO:n jäseneksi -käy niin, että Venäjä tulee kokemaan Suomen uhaksi. Putket ovat sen jälkeen suunnattuna Suomeen, kuten kylmän sodan aikana.

Linkki videoon: www.kansansanomat.fi

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (20 kommenttia)

Käyttäjän Luntatupaan kuva
Pertti Väänänen

Putket saattavat olla jo nyt kohti suunnattuina!

Käyttäjän hannumononen kuva
Hannu Mononen

" Jos NATO olisi puuttunut Krimin valloitukseen, Putinin mukaan Venäjä olisi laukaissut ohjukset kohti väliintulijaa. Eli ohjukset olivat suunnattuna ja käsky annettu."

Jos NATO tekee sitä tai tätä, Putin tulee siis hulluksi ja aloittaa kolmannen maailmansodan. - Ei kai se nyt aivan noin mene. Ei Venäjä voi kauhukakaran lailla kiristää koko maailmaa ydinsodalla uhkaillen, vaikka Venäjän propaganda mielellään pullisteleekin ydinaseilla.

Ennen muuta propaganda kertoo Venäjän keinottomuudesta ja epätoivosta, kun Putin on itse ajamassa maansa umpikujaan. Kannattaako tuosta lööppejä rustailla?

Käyttäjän Luntatupaan kuva
Pertti Väänänen

Potinilla uhkaavat nämä ipulaiset! Tulee jotenkin 1970-luku mieleen!

Käyttäjän jounisnellman kuva
Jouni Snellman

Sotaa Venäjän kanssa ei tule, vakuuttaa Puolan puolustusministeri Tomasz Siemoniak. Naapurit ovat kuulemma häneltä asiasta kyselleet. Puolalla on hänen mukaansa oma puolustus ja se kuuluu Natoon.

Venäjä ei Siemoniakin mukaan hyökkää Natoon, koska Nato on monta kertaa vahvempi kuin Venäjä. Naton ja muun maailman välillä kulkee "punainen viiva."

Suomen kannalta tämä tietenkin jättää vielä asioita auki...

http://wyborcza.pl/1,75478,17653375.html#MTstream

Käyttäjän eirikr kuva
Antti Ukkonen

Paperilla se on sitä kyllä. Pistää vaan miettimään, että mitenköhän tehokas ja nopea se käytännössä on. Venäjän armeija on yksi, NATO-armeija on monta. Pakostakin miettii, ovatko ne verrannollisia toisiinsa. Kun katselee numeroita, aika riskipeliä se kyllä Venäjältä olisi, jos edes kolmasosa NATO-joukoista on yhtä nopeasti mobilisoitavissa. Mutta NATO-on levällään, Kiina jos hyppää mukaan soppaan, niin sitten on NATO:lla hankalaa.

Tosin Kiinalla ei ole mitään syytä. Sillä taitaa mennä aika hyvin, mutta seisoisiko sivussa josa avoin sota syttyy Venäjän ja NATO:n välille? Yrittääkö Venäjä saada lännen huomiota kiinnitettyä Eurooppaan tahallaan?

Käyttäjän KaiHaavisto1 kuva
Kai Haavisto

Video ei näy youtubessa, mutta omilla facebooksivuilla näkyy suomennettuna, joten sen voi katsoa ainakin sieltä.

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes

Haavisto, oletko tietoinen, että puolueesi varapuheenjohtja Nevalainen osallistui myöskin Pietarin seminaariin.
Puolueen muu johto ei vaalipäällikköä myöten ole tietoinen asiasta.

Käyttäjän KaiHaavisto1 kuva
Kai Haavisto

Aimo, en ole tiennyt. Tässä raportti: http://jukkadavidsson.fi/2015/03/matkani-pietariin...

Ihan ajojahtihan tämä on

Käyttäjän KaiHaavisto1 kuva
Kai Haavisto

Aimo, en ole tiennyt. Tässä raportti: http://jukkadavidsson.fi/2015/03/matkani-pietariin...

Ihan ajojahtihan tämä on

Käyttäjän ManuKorkman kuva
Manu Korkman

Olivatko kyseessä ydinohjukset?

Käyttäjän tomiketola kuva
Tomi Ketola

Natolla on suunnitelmissa ohjuskilven laajennus. Tosin risteilyaluksia joista tuo järjestelmä löytyy voidaan siirtää tarvittaviin paikkoihin jo nyt.
Mitenkäs meidän uskottava puolustuksemme aikoo hoitaa asian? Siinäkin tapauksessa että Venäjän ohjukset pelkästään kulkisivat ilmatilamme kolmatta osapuolta vastaan? Vai aikooko Haavisto kansanedustajana/ministerinä toimia siten että nuo itäiset rauhanohjukset voivat vapaasti meikäläisten ilmatilaa käyttää läpikulkualueinaan?

Käyttäjän ManuKorkman kuva
Manu Korkman

Toinen kysymys on; mihin Venäjän valloituksiin Nato saa puuttua?

Käyttäjän MarkoHeikkuri kuva
Marko Heikkuri

Henkilökohtainen mielipiteeni on EI Natolle, koska turha näin pienen valtion on osallistua Naton selkkauksiin. Mielestäni Suomen tulisi keskittyä omaan vahvaan puolustukseen, joko armeijan määrärahoja korottamalla ja kalustoa uusimalla tai hyvin varustellun suomalaisen palkka-armeijan kokoamisella. Olen myös EU vastainen, koska EU:n perimät maksut vahingoittavat Suomea ja haitat ovat hyötyä suuremmat. Ja kenenkään on turha alkaa tinkaamaan kauppasuhteiden päättymisestä, sillä käsittääkseni Suomella on edelleen ETA sopimus voimassa joka takaa kauppayhteydet Euroopan alueella. Marko Heikkuri - Muutos 2011 - NRO 33 - Lapin vaalipiiri

Käyttäjän majuripasi kuva
pasi majuri

Onpa juttuja taas kerran näillä isänmaan miehillä. Ihmetystä tietenkin herättää, että minkä isänmaan.

Noissa jutuissa on jotain samaa kuin vakiolauseessa "melkein sain". On kaikkien mielikuvituksesta kiinni, kuinka lähellä se "saaminen" oli.

Haukotus. Seuraava ehdokas.

T Piepponen

Kolmas maailmankutina tosiaan piristäisi monen kärsivän maan taloutta ja pillerikauppaa.

Kaikille riittäisi teetä, töitä ja traumasympatiaa.

Käyttäjän Pekka Toivonen kuva
Pekka Toivonen

Suomen tulee pitää varansa, etteivät Nato-joukot miehitä maatamme.

Rintamasuunta onkin käännettävä idästä länteen ja etelään.

Käyttäjän KaiHaavisto1 kuva
Kai Haavisto

Video näkyy nyt kansanomat etusivulla

En. Nyt mainosta omia sivujani, mutta kun tuo video ei näy täällä kirjoituksessa

Käyttäjän erlandsalo kuva
Erland Salo

Suomen ainoa pelastus on IPU. Sen ehdokkaat olivat jo Venäjällä kuulemassa ohjeita. IPU valtaan ja heti! IPUn hallitessa Suomi on auvoisa pumpuliin kääriytynyt onnela, joka ei tiedä pahaa maailmaa olevankaan.

Mikäli haluat onnea itsenäisyyttä ja henkilökohtaista menestystä sekä onnea elämällesi äänestä IPUn ehdokkaita. Ole siis onnellinen. He ovat yhtä määrätietoisia ja uskollisia kuin tämä entinen perussuomalainen blogisti Kaj Haavisto.

Kerran perussuomalainen aina ipulainen.

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes

Tilapäisille mielenhäiriöille altistutaan varsin helposti.

Käyttäjän KaiHaavisto1 kuva
Kai Haavisto

Liityin Itsenäisyyspyolueeseen, kun ei oikein ollut muita, jotka puolustaisivat Suomea, suomalaisia arvoja, isänmaata. Perussuomalaiset sitäkin harrastavat, mutta valietettavasti puolueessa on muutamia, jotka pilaavat koko Perussuomalaisajatuksen. Hyviä on heitetty ulos. Itse lähdin itse, en pakolla, ei savustamalla. En vain jaksanut pahansuopia ihmisiä, kuten nyt täällä jotkut kommentoijatkin tuntuvat olevan.

Kiitän kuitenkin, että haluatte jakaa oman vihanne ja katkeruutenne kanssani. Jos se yhtään lievittää tuskaanne, niin antaa palaa, kyllä tämä tästä.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset