KaiHaavisto Suoraa puhetta

Suomi Euroopan huonoin talous - Kreikka nousussa yli 4% plussalla

Kreikan talouskasvu on tällä hetkellä yli 4% plussalla ja Suomen talous on EU:n huonoimpia, eli häntäpäässä noin, 1.3% miinuksella mennään. Silti suurimmat puolueet hokivat eilen HS:n tentissä, että Kreikkaa pitää tukea lisää. Kummallista. Taitaa maailmankirjat olla sekaisin.

En nyt oikein ymmäärrä sitä, että jos Kreikan talous on plussalla ja Suomen talous miinuksella, miksi ihmeessä tukisimme Kreikkaa lisää?

Onko suurimpien puolueiden ehdokkaat ja puheenjohtajat kartalla? En yhtään ihmettele, sillä vellit -ja puurot ovat sekaisin olleet jo neljä vuotta. Mitä ihmettä Suomen päättäjien päässä liikkuu?

Suomi tukee keinotekoisesti EU:n rupumaita, pitääkseen yllä keinotekoista yhtenäisyyttä ja eurooppalaista keinoavoliittoa. Suomi ottaa velkaa, jotta voi rahoittaa muita maita. Kuka maksaa? SINÄ kansalainen maksat ja loppujen lopuksi lapsesi.

Jos lusikalla antaa, ei voi kauhalla vaatia. Tuntuu siltä, että nyt mennään lujaa metsään. 

Jos maalaisjärjellä ajattelee asiaa, niin jotain kummallista tapahtuu kulisseissa. Arvioni on, että tällä tavalla Suomi ajetaan tahallisesti EU:n syliin. Kun enää muuta keinoa ei ole, alamme siirtyä liittovaltiomalliin yhtenä uutena ylivelkaisena rupumaana. 

 

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

4Suosittele

4 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (1 kommentti)

Käyttäjän MattiKarvonen kuva
Matti Karvonen

Suomi ja Kreikka ovat geopoliittisesti melko samankaltaisia strategisessa mielessä. Se tässä on takana. Molemmat on saatettava ulkomaiseen kontrolliin. Teollisuus ajetaan alas ja siirretään muualle jotta sitten kun taistelut alkavat, ei tule kovia tappioita omille firmoille... Sitä ennen kuitenkin kurjistetaan kansaamme ja syytetään siitä sitten Venäjää ja saadaan provokaatioon ryhtyviä ääliöitä liikkeelle.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset