KaiHaavisto Suoraa puhetta

Vituiks meni koko vapaussota - SDP kuoppaa Suomen

  • Kirjoittajalla on oikeus kuvaan
    Kirjoittajalla on oikeus kuvaan

Eikös se näin tituleerannu toi entinen Puolustusministeri Niinistö? 

Jos seuraa Antti Rinteen viimeaikaisia lausuntoja versus vaalitenttien lausuntoihin, olemme enemmänkin kuin kusessa. Voi perk...manto kun Perussuomalaiset hävisivät  yhdellä paikalla. Nyt voimme odottaa elämän kallistumista joka saralla. "Köyhien puolue" demarit aikoo köyhdyttää lisää köyhiä nostamalla maitoveroa, polttoaineveroja ja rankaista suurella kädellä yrittäjiä. Mitä vielä?  Lisää verojen korotuksia on tulossa jokaiselle sektorille. 

Köyhä yksihuoltajanainen kittää kun tankkaa vanhaan karvanoppatoyotaansa polttoainetta. Meni ostosreissu Litliin uusiksi. 

Jollakinhan ne maahanmuuton miljardikustannukset pitää kuitata. Helpoin ja perinteinen tapa demareilla on verojen korotukset. Muuta järkevämpää keinoa heillä ei ole koska heidän ajattelutapansa perustuu vain ja ainoastaan yrittäjien ja tavan kansalaisen kurjistamiseen.

Ei SDP ole ollut vuosiin enää mikään työväen puolue. Miksi ihmeessä äänestitte heitä? Nyt sahasitte omaa oksaanne.  Katsotaan vain. Suomesta tulee entistä eriarvoistuneempi maa demareiden noustessa valtaan. Vaikka he haluaisivatkin Suomesta maan, jossa kaikilla on asiat hyvin, ei s e ole mahdollista heidän ajattelumallillaan. Se vaan ei toimi. Tämä hyödyttää ainoastaan Suomessa laittomasti olevia siirtolaisia ja jo integraatiovaiheessa olevia maahanmuuttajia.
On aivan selvää, että suomalaiset yritykset ja varsinkin peinyrittäjät karkaavat yhä enemmän Viroon ja muihin maihin. 

Hyvät ihmiset. Suomesta on kehittymässä yritysvihamielinen maa.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

6Suosittele

6 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (4 kommenttia)

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Leuka pystyyn vaan, kyllä maahanmuuttajia riittää.

Ei ne lopu, joten jatka rohkeana taistelua valkoisen Suomen puolesta.

Käyttäjän andreas kuva
Andreas Pyy

Olipas noloa ja kulunutta uusliberaalipropagandaa. Se, mitä blogikirjoittajan kaltaiset uusliberaalit pitävät "yritysvihamielisyytenä" tarkoittaa tosiasiassa sitä että puolustetaan työntekijöiden oikeuksia. Oikeisto yrittää viedä työntekijöiltä oikeuksia niin paljon kuin mahdollista, kun taas vasemmisto yrittää pitää nykyisen kaltaisista työntekijöitä suojaavista yhteiskunnan toiminnoista ja rakenteista ainakin joten kuten kiinni. Eli kyllä vasemmisto pääosin ajaa edelleen työntekijöiden asemaa, mitä oikeisto ei puolestaan tee missään tilanteessa.

Käyttäjän MarkkuJrvinen1 kuva
Markku Järvinen

Nostan tässä esille asian, jota maassamme ei edes yritetä korjata. Ei yksikään puolue. Se on Korruptio.
On sanottu, että maamme on maailman vähiten korruptoitunut maa. Kuntatasosta lähtien korruptio kukkii yhä suuremmin kukkasin, mitä ylemmäs valta-asemissa päästään. Esimerkkejä olisi vaikka muille jakaa. Päivi Nerg, Paula Lehtomäki, A.Stubb, O-P Heinonen, Krista Kiurun nimitykset ... Ystävät, konsultit, omat ja sukulaisten firmat. Verorahoja jaetaan avokätisesti. Käytännön esimerkki asiasta on myös #me-too ja sen 0-toleranssi.
Meillä suhtaudutaan naisten seksistiseen työpaikkakiusaamiseen ja -ahdisteluun tiukasti. Meillä on 0-toleranssi. Mitä tämä tarkoittaa käytännössä? Sitä, että esim. Tukholman entiselle suurlähettiläälle järjestettiin uusi, iso-palkkainen virka UM:stä, kun suurlähettläs kärähti alaistensa lähentelystä. Nuorten naisten puristelusta.
Nimittämiseen tarvittiin ministeri, joka oli päässyt hillotolpalle.
Kukaan ei valittanut nimityksestä, vaikka korruptio haisi yli Hgin ja Tukholman. Korruptioon ei puututa. Eivät edes demarit. Heillä on Kojamo.

Käyttäjän PetriKokko11 kuva
Petri Kokko

Ihan yks hailee, kunhan kuoppaa #####@ nopeesti. :(

Toimituksen poiminnat