KaiHaavisto Suoraa puhetta

Kaikki blogit puheenaiheesta Bloggaajat

US-blogistanin suosittele-jengit

Aina silloin tällöin osallistun, hieman suuremmalla teholla, tämän foorumin keskusteluun, samalla kun teen sosiologisia/antropologisia havaintoja. Kiinnostavinta, juuri US-blogistanissa, on tuo suosittele-mahdollisuus, jonka avulla syntyy pitkässä juoksussa (melkeinpä jokaisessa pääkopassa) tietynlaisia "jengejä".

Journalismi, blogit ja some demokratian turvaajina

Uuden Suomen päätoimittaja Markku Huusko kertoi blogissaan toissapäivänä (US 25.5.2015), että ”Kustannusosakeyhtiö Uusi Suomi on kasvanut keskellä suomalaisen median suurta myllerrystä. Yhtiön liikevaihto meni vuonna 2014 ensimmäistä kertaa yli yhden miljoonan euron rajan ja tulos oli verkkolehden tähänastisen historian paras.”

Kehitysblogi: Mainoskokeilu blogeissa

Olemme nyt muutaman viikon ajan kokeilleet uutta mainospaikkaa täällä blogipalvelussa. Paikka on nähtävillä esimerkiksi tämän blogitekstin yläpuolella, nimiön alla.

Mainos nousi tiistaina esiin erään blogipostauksen kommenteissa. Syntyi hieman sekaannusta, joten valotan hieman kokeilun taustaa.

Kyse on kolme kuukautta kestävästä jaksosta, jonka aikana testaamme, kuinka bloggaajat voisivat sijoittaa ilmoituksen blogiinsa. Meiltä on pyydetty toisinaan tätä mahdollisuutta ja tässä on vastaus.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä