KaiHaavisto Suoraa puhetta

Kaikki blogit puheenaiheesta Maalitus

Oi suuri ja mahtava

Sananvapaudesta. Jokainen ymmärtänee, että sanomisella on vastuu. Jos herjaat, haukut, uhkailet, vainoat, voit tulla tuomituksi. Suomen laki sisältää nämä pykälät. Sen sijaan maalittaminen on nyt tulossa valikoimaan. Virkamiesten maalittaminen. Kun..."pyritään niitä (tietoja) hyödyntämällä epäasiallisesti vaikuttamaan viranomaisen toimintaan." Mikä on sellaista epäasiallisuutta, mitä nykyinen laki ei sisällä? Kuka määrittää nyt lakien ulkopuolella olevan epäasiallisuuden tai miten ja kenen toimesta se määritellään?

KD-radikalismia: Nyt maalitetaan jo yksityishenkilöitä!

Kristillisdemokraattien eduskuntavaalikampanja käy pahasti ylikierroksilla, vaikka eduskuntavaaleihin on vielä useampi kuukausi aikaa. Puolueen eduskuntavaaliehdokas ja paikallispoliitikko Susanna Koivula nosti viimeisimmässä US Puheenvuoron kirjoituksessaan esiin päivänpolttavia uutisia, joista hänen mielestään ilmenee merkkejä vähintäänkin uskonnonvapauden haastamisesta.

Poliisipeijaiset

Muutama vuosi sitten Suomen yli pyyhkäisi erikoinen lastensuojeluraivo. Siitä huolimatta että hetkeä aiemmin suomalaisia järkytti kotonaan surmattu Vilja Eerika, jostain syystä palstat ja blogit täyttyivät siitä kiukusta, että suomalainen lastensuojelu vie täysin syyttä ihmisten lapset. Lastensuojelu esitettiin äärimmillään erittäin negatiivisessa valossa, ja yhä useampi alkoi olla yhtä mieltä tästä, jopa Venäjällä asti. Johan Bäckman taitaa pyöriä edelleen Venäjän medioissa paasaamassa kuinka Pohjoismaissa lapset ryöstetään äideiltään. Kuulostaako tutulta?

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä