KaiHaavisto Suoraa puhetta

Kaikki blogit puheenaiheesta Naisrauha

Perussuomalaisten Nuorten kevätkokous

Perussuomalaiset Nuoret pitivät kevätkokouksensa 23–24.4.2016 Joensuussa. Sain kunnian toimia kokouksen puheenjohtajana. Käheästä äänestä ja flunssasta huolimatta mieli on edelleen iloinen.

Hovioikeuden tervehdykset naistenpäivänä

Näin naistenpäivänä annettakoon pientä huomiota myös oikeuslaitokselle. Hovioikeuden mukaan yksityisiin- tai yleisiin tiloihin voi rangaistuksetta mennä töllistelemään alastomia naisvartaloita, jos niin haluaa. Eikä uhrille tipu edes valitusoikeutta. Voi vain arvailla mitä tästä rankaisemattomuudesta seuraa. Koska tästä on nyt hovin päätös, kuinka esim.

Toimittajien uhkaileminen ei kuulu sivistysvaltioon

Uuden Suomen toimittaja Linda Pelkonen teki viime marraskuussa jutun Kempeleen raiskaustapaukseen liittyen. Sävyltään jutun sävy oli usealle lukijalle liikaa, koska hän eksyi utelemaan poliisin tarkoitusperiä epäillyn etnisen taustan kertomiselle. 

Naistoimittajaa tönitään porukalla "naisrauhaa-mielenosoituksessa"

https://

 

YleX Etusivun toimittaja Eve Väyrynen oli viime lauantaina tekemässä uutisjuttua Rajat kiinni! -liikkeen naisrauhan puolesta järjestämässä mielenosoituksessa, kun hän joutui yleisön seasta valikoimiensa haastateltavien tönimäksi sekä verbaalisesti että myös kevyen fyysisesti.

Mitä sinä haluat?

 

Vääntö rasismin ympyröissä on kovaa ja nimenomaan naiset on lyöty tekosyyksi kaikelle. 

 

Miltäs tämä näin naisen silmissä näyttää? Tarvitsen täsmentäviä kysymyksiä


Suojelet minua siis raiskaukselta, nimenomaan puskaraiskaukselta?

Haluat ettei minua ahdistella baarissa tai minua muutenkaan solvata?

Välitätkö vain jos tyyppi on etniseltä taustaltaan eri, vai riittääkö jo vieras kieli?

Onko turvallisuuteni vaarassa vain jos ihon väri ei ole valkoinen?

 

Minna Canth

Tiukan kansallismielistä aatetulkintaa edustava Rajat Kiinni! -ryhmittymä on muokannut itselleen kaikkien suureksi yllätykseksi suomalaisen naisasialiikkeen pioneerista Minna Canthista oman ideologiansa puolestapuhujan. Keskeisinä vaikuttimina tälle keinotekoiselle idolismille on tietenkin ollut kaipuu kuvitteellisen yhtenäiskulttuurin aikakauteen, jolloin suomenkielisyys ja -mielisyys loivat kansallisen identiteettimme perustaa, sekä viimeaikainen kärjistynyt "naisasiakeskustelu".

Näin minua uhkaillaan

Minä tarvitsen katupartiota kuin kala ongenkoukkua. Tähän mennessä luulisi jokaiselle tolkun ihmiselle olevan selvää, etteivät Soldiers of Odin-partiot ole turvaamassa naisten elämää kaduillamme.

Suomen on ryhdistäydyttävä ja puolustauduttava

Suomen suunta on pahasti kadoksissa. Niin myös koko Euroopan ja Euroopan unionin. Suvaitsevaisuus muita kulttuureja kohtaan mennyt yli äyräyttensä. Enemmistön arvot ja oikeudet ovat hukassa. Oikeuksia – äärimmilleen vietyjä – on suvakeilla ja muukalaisilla, maksajien oikeudet on sivuutettu, heillä on vain velvollisuudet.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä