KaiHaavisto Suoraa puhetta

Kaikki blogit puheenaiheesta Poliittinen väkivalta

Ministerit äärioikeiston ampumaharjoitusten maalitaluina!

Eilen Facebookiin ilmestyi valokuvia, joissa henkilö ampuu hymiönaamoin sensuroituja kuvia kohti. Julkaistujen kuvien yhteydessä kerrottiin muun muassa, että kuvassa Pohjoismaisen vastarintaliikkeen johtaja Antti Niemi oli tähtäämässä ilmeisesti opetusministeri Li Anderssonin (vas.), pääministeri Antti Rinteen (sd.) ja työministeri Timo Harakan (sd.) naamatauluihin.

Kuvien julkaisija kertoo myös, että kansallismielisten liittouman julkaisemassa leiriraportissa poliitikkojen kasvoista tehtyjä "maalitauluja" on sensuroitu hymiöillä.

Pitkän linjan natsi pidätetty saksalaispoliitikko Lübcken murhasta

Kasselin pormestari Walter Lübcke löydettiin 2.6.2019 kotipihaltaan lähietäisyydeltä päähän ammuttuna. Lübcke oli liberaalin pakolaispolitiikan kannattaja, joka oli joutunut mielipiteidensä takia äärioikeiston hampaisiin. Viikonloppuna poliisi pidätti 45-vuotiaan "Stephan E:n" epäiltynä Lübcken murhasta.

Saksalaispoliitikko ammuttiin kotipihalleen

Kasselin kaupungin pormestarina kymmenen vuotta toiminut Walter Lübcke murhattiin viikonloppuna kotipihalleen. Poliisin mukaan häntä ammuttiin käsiaseella lähietäisyydeltä päähän lauantain ja sunnuntain välisenä yönä.

Poliisi kertoi eilen, ettei sillä ole tietoa murhan tekijöistä tai motiiveista. Itsemurhasta ei poliisin mukaan ole kysymys. Murha-asetta ei ole löydetty. Murhaa selvittämään on perustettu 20-henkinen rikostutkijoiden ryhmä.

Vasemmistolaiset anteeksipyytelijät

Ei päivää ilman anteeksipyyntöä. Vasemmistoliiton Dan Koivulaakso on jäänyt kiinni housut nilkoissa vanhoista kirjoituksistaan. Sori siitä ja hommat jatkuvat Säätytalolla.

Marco De Wit kansalaisten puolesta puhuja, räkänaurua

On se hieno mies ja  sananvapaus ja silleen. 

Mielenkiintoista, että joku oikeasti tulee antamaan äänensä hänelle.

 

Kyseinen mies puolueineen myös häiriköi viikko sitten Piraattipuolueen vaalikontilla. Uskomatonta porukkaa.

Alla olevasta videosta kyllä näkee millainen mies on kyseessä.

https://m..be 

Terveen Suomen puolesta

Tänään tuli kierrettyä Hämeen vaalipiirin lounaista osaa. Pysähdyspaikkoina toimivat Jokioinen, Humppila ja Ypäjä. Vaalikampanjoinnin paras puoli on se, että joka kerta, kun jonnekin jalkautuu, löytyy joku tsemppaaja ja symppaaja. Annatte voimaa taistella Suomen puolesta kaikkia haittaajia, estäjiä ja vaikenevia medioita vastaan. Kova juttu. Kiitos siitä!

Mitä tapahtui äsken Helsingin Itäkeskuksessa?

Vasemmistoliiton eduskuntavaaliehdokas Suldaan Said Ahmed twiittasi äsken seuraavasti:

"Mua pahoinpideltiin just äsken Itiksen metroasemalla ja pahoinpitelijä haukkui mm. vääräuskoiseksi ja pedofiiliksi. ”Älä unta nää, että meet eduskuntaan”. Olen vieläkin shokissa. Rikosilmoitus tehty ja nyt poliisi on paikalla."

Vaikka kevät on kylmä, vaalikentillä tunteet käyvät näköjään kuumina.

https://twitter.com/suldaansaid/status/1110155306582097920

Poliitikoihin kohdistuva väkivalta on ok?

Tälläisen kuvan saa kun on lukenut somessa kommentteja Korsossa tapahtuneesta tilanteesta jossa ulkoministeri Timo Soinia lähestyi väkivaltainen mies. 

 

Monet fanittavat tekoa ja pitävät sitä oikeutettuna. Täälläkin palstalla jotkut anttavat ymmärtää että sitä saa mitä tilaa ja teko on oikeutettu. Vähettelyä on havaittavissa.

Väkivaltaan nolla toleranssi kohdistuupa se ketä tahansa vastaan. 

O.W. Kuusisen murha Pohjanlahden jäällä helmikuussa 1920

O.W. Kuusisen murha Pohjanlahden jäällä helmikuussa 1920

*

Sosialisti –lehti kirjoitti torstaina 19. päivä 1920 uutisluontoisessa muistokirjoituksessa:

O.W. Kuusisen murhan johdosta

”Viimeisten kahden vuoden aikana on moni Suomen työväenliikkeessä tunnetuksi ja rakkaaksi käynyt työntekijä iskuisiksi ajoiksi jättänyt työ- ja taistelupaikkansa asettuen viimeiseen lepoon. 

Arhinmäki pahoinpiteli kansanedustajan?

Arhinmäki pahoinpitelee kansanedustajia?

Luin tässä juuri hämmästyneenä kansanedustaja Leena Meren fb-päivitystä. Siinä hän sanoo näin:

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä