KaiHaavisto Suoraa puhetta

Kaikki blogit puheenaiheesta Seksuaalivallankumous

Professori Puolimatkan Sadettajasta Lentää

Jyväskylän yliopiston kasvatustieteen professori ja suomalaisen Aito avioliitto-ideologian taustateoreetikko Tapio Puolimatka tekee jälleen syväluotausta maatamme riivaaviin epäkohtiin nykypäivän mustapaitojen ja Trump-punalippalakkien Oikeassa Mediassa. Kyse on seksuaalivallankumouksesta, jota vasemmisto (kuinka muutenkaan) kera rahan, vallan ja ihmisten kontrolloinnin himon riivaamien pääomapiirien kanssa väitetyn teorian mukaan suorittaa. Esimerkkinä mainitaan Pride-festivaali, missä Puolimatkan mielestä vallankeikaus näkyy.

Professorit debatoivat seksuaalisuudesta

Helsingin Tieteiden talolla 16.5.2017 käytiin debatti, jossa kahden eri yliopiston professorit väittelivät seksuaalisuudesta. Vastakkain olivat Jyväskylän yliopiston kasvatuksen teorian ja tradition professori Tapio Puolimatka sekä Helsingin yliopiston filosofian professori Timo Airaksinen. Debatin aiheena heillä oli - "johtaako seksuaalinen vapaus korkeakulttuurin murenemiseen?". 

Korkeakulttuurin elinvoimaisuus on eheässä perheessä

Kasvatuksen teorian ja tradition professori Tapio Puolimatka kirjoittaa kirjassaan – seksuaalivallankumous perheen ja kulttuurin romahdus sivulla 19 näin:

  • Korkeakulttuurin elinvoimaisuus ja kehitys riippuvat sen kyvystä luoda edellytyksiä uuden sukupolven kehitykselle. Uusi sukupolvi saa persoonallisen kehityksensä perustavat rakennusosat perheestä.”

Sekä sivulla 17,

Oletko sinäkin pervo, jonka vapaudet ovat normatiivisuutta?

Tapio Puolimatka on kirjoittanut Seurakuntalaiseen kirjoituksen "Pervokulttuuri tulee seurakuntaan". Otsikko on hillittömän hauska, koska siinä puhutaan pervoista ja tulemisesta samassa lauseessa. Ajatus pervokulttuurista tulemisen tilassa on toki muutenkin aina viehättänyt mieltäni.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä